fyra-personer-i-möte-mötesrum-meetport-stockholm

Möteslokaler

Behöver du och ditt företag eller organisation en möteslokal eller ett enklare konferensrum i Stockholm? Vi på MeetPort erbjuder möteslokaler av många storlekar till konkurrenskraftiga priser.

Hyr ett kreativt mötesrum för kundmötet eller konferensen

Välj något eller några av våra 5 möteslokaler beroende på vad för typ av tillställning du tänkt anordna. 3 av dessa lokaler kan kopplas ihop om du önskar slå ihop en större grupp deltagare.

personer-i-möte-deltagare-över-länk-samt-på-plats-i-lokalen

Boka vår omtyckta salong om möteslokalen blir för trång

Om ni är ett större sällskap finns vår salong tillgänglig för bokning. Den rymmer 1-100 personer och har använts till såväl stora föredrag som biosittning.

  • 1-100 pers
  • WiFi
  • Videovägg 2×3,6 m HDMI anslutning (kan seriekopplas)
  • 2 st mobila skärmar, 98 tum HDMI anslutning (kan seriekopplas)
  • Lounge möblering med sittgrupper
  • Biosittning
möteslokaler-stockholm-företagsevent-konferens-globen-centrala-stockholm

Moderna möteslokaler i Stockholm till bra priser

När du skickar oss en intresseanmälan är det bra om du anger vad syftet är med bokningen. Ju fler detaljer vi får från början desto mer specifikt blir kostnadsförslaget vi skickar dig. Är det ett mindre möte eller en större konferens, hur många gäster förväntas deltaga? Önskar du beställa mat eller fika? Vi utgår helt och hållet efter dina önskemål. Vi erbjuder möteslokaler i Stockholm till ett konkurrenskraftigt pris och samarbetar med duktiga leverantörer inom olika områden.

Vill du få ett pris för våra möteslokaler i Stockholm? Kontakta oss så skickar vi dig ett kostnadsförslag enligt dina önskemål.